BSO 4 tot 12 jaar

De buitenschoolse opvang van ESV-Kinderdomein biedt uw kind(eren) tussen 4 en 12 jaar volop ruimte om te genieten van hun vrije tijd. Voor of na school en zelfs in de vakanties: bij Kinderdomein krijgt uw kind altijd de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft.

Genoeg te beleven

Voor onze buitenschoolse opvang werken wij op iedere locatie met een vast team. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw kind mee kan doen aan verschillende activiteiten, bijvoorbeeld op het gebied van muziek, dans en sport. Hiervoor zetten wij specifiek opgeleide krachten in. Maar uiteraard kan uw kind er ook voor kiezen om iets anders te gaan doen, zoals huiswerk maken, een (bord)spelletje doen, knutselen, lezen of een film kijken. Op dagen dat er geen school is, organiseren wij graag iets bijzonders. Er vindt dan een uitje plaats naar bijvoorbeeld een museum, de kinderboerderij, FC Twente of de bioscoop. Ook worden er regelmatig workshops georganiseerd waaraan alle kinderen gratis deel kunnen nemen.

Gezonde tussendoortjes

Natuurlijk zorgen wij er altijd voor dat wij genoeg gezonde tussendoortjes voor uw kind klaar hebben staan. Hierbij kunt u denken aan crackers, vers fruit of een kom yoghurt met muesli. Heeft uw kind aansluitend op de buitenschoolse opvang sporttraining of muziekles? Dan krijgt hij of zij van onze leidsters iets stevigers te eten, zodat uw kind genoeg energie heeft om zijn of haar hobby te beoefenen.

Kom met uw kind langs en ervaar het plezier. Bel of mail voor een afspraak.